Qbus

Het feit dat Qbus een bus systeem is met een centrale controller resulteert in een enorme flexibiliteit en dat om zowel de software als de hardware zelf te gaan aanpassen. 

Via software: 
Comfort verbeteren door eigen sferen, klokken, logica te configureren. Veiligheid verhogen door aanwezigheid te simuleren, paniekknop te programmeren, codeklavieren te plaatsen, rolluiken te positioneren, IP camera's te visualiseren op de Navigator, SMS berichten te sturen of ontvangen,... Energieverbruiken optimaliseren door bijvoorbeeld de ventilatie te sturen, multi-zonaal te verwarmen, energie verbruiken en opbrengsten te visualisere6n,... 

Via hardware: 
Aangezien alle modules gevoed en gestuurd worden door dezelfde bus kan een schakelaar makkelijk worden vervangen door een touch screen of een CO2 sensor of we kunnen een bijkomend gebouw makkelijk gaan koppelen op de bestaande bus,... Kortom, een flexibele installatie die makkelijk kan worden aangepast naar jouw leefomstandigheden en noden van dat moment of die van een toekomstige bewoner.