Referenties

In de loop der jaren kunnen we tal van referenties voorleggen, ook uit uw streek. In elk van bovenstaande steden hebben we minstens 1 referentie.

Proper en correct

Geschreven door Gunther uit Temse

Steven is op een avond bij ons langs geweest om ons op een zeer duidelijke en overzichtelijke manier inzicht te geven in het nut, de werking en de kostprijs van zijn alarmsysteem. Zijn aanpak en voorstelling bezoemde ons onmiddellijk vertrouwen in. Het perfect nakomen van de gemaakte afspraken, netjes afwerken en achterlaten van de werf na de werken en de toelichting van het gebruik van het alarm waren echt voorbeeldig. We hebben na de eerste installatie ook meteen beslist om dit privé ook te laten installeren en genoten dezelfde service. Voor een alarm........ Even A-Solution bellen.

Flexibiliteit

Geschreven door Pieter uit Sint-Niklaas

Mijn verbouwing verliep in verschillende fasen, waardoor er op heel wal plaatsen nog veranderingen gebeurden gaandeweg. Steven en Martine waren heel flexibel en behulpzaam om de aanpassingen voor mijn elektriciteitskast te maken. Op zich had ik naast de DVD niet veel begeleiding nodig, maar het geeft een grote gemoedsrust dat je kan terugvallen op een stielman.

Perfecte schema's

Geschreven door Filip uit Kortrijk

De schema's voor het leggen van de leidingen (stopcontacten, FTP, verlichting, schakelaars, ...) door Steven afgeleverd zijn perfect te volgen voor een doe-het-zelver!! Ik dacht dat de aansluiting in de elektriciteitskast een moeilijke opdracht zou zijn maar door het zeer overzichtelijke schema van Steven was dit een zeer eenvoudig en amusant klusje! Zeker een aanrader voor wie heet zelf wil doen!!

Goeie samenwerking

Geschreven door Luk uit Gent

Bedankt voor de goede samenwerking en de vlekkeloze 'start-up'. Jullie werk is absoluut aanbevelingswaardig! Hebben nog maar weinig firma's meegemaakt waarmee je zo goed kan communiceren en die hun beloften waarmaken.

Geslaagde keuring

Geschreven door Jim uit Antwerpen

Dag Steven, er is vandaag een keurder van Van Hemelen langs geweest en ik heb een zeer goed rapport gekregen. Alles was picobello in orde. Enkel als opmerking dat de keuken, badkamer, tuinhuis,... nog niet geïnstalleerd waren. Maar al de rest was perfect. Hoewel mijn verhaal met A-solution nog niet gedaan is (alarm, spotjes,...) wil ik je toch al eens bedanken voor de goede begeleiding!