Zelfbouw elektriciteit

Elektriciteitsinstallaties

Ook voor het plaatsen van uw elektriciteitsinstallatie kiest u zelf in hoeverre u ondersteuning nodig heeft.

Deze ondersteuning kan zeer uitgebreid zijn: Analyse maken van de woning - samen bepalen waar de lichtpunten (lichtstudie), stopcontacten, schakelaars, TV, data, tel... moeten worden geplaatst.

Na deze analyse stellen wij een volledig pakket samen en wordt dat bij u geleverd. Bij de levering wordt alles nog eens grondig uitgelegd. Na de plaatsing kunnen wij, indien u dat wenst, de systemen nog eens komen controleren en het licht op groen zetten voor de stukadoorwerken.

De elektriciteitskast kan volledig voorgemonteerd afgeleverd worden, u hoeft ze enkel nog in de woning te plaatsen. Indien U dat wilt komen wij ze volledig plaatsen, aansluiten en opstarten. Wij leveren eveneens het ééndraadschema dat nodig is voor de controle van een erkend keuringsorganisme.

Wij bieden verschillende nieuwe technologië aan. Hiervan zijn enkele voorbeelden: Teleruptoren systeemNiko Home ControlTeletaskQbusLogo Siemens, ...

Dankzij onze gepersonaliseerde begeleiding, het instructieboek, DVD en onze expertise zal het zelfplaatsen van uw systeem en de keuring hiervan zeer vlot verlopen.